خبر خیلی خیلی خیلی مهم

سلام به همه irantochin دوست ها

من هم اکنون در کشور زیبای چین هستم

MY DEAR FRIENDS

I'M IN CHINA NOW!!

نحوه ارتباط با من از طریق:

CELLPHONE:008615240244297
Education@irantochin.com
irantochin@gmail.com
viber number:09124583844
QQ NUMBER:2561016153

لطفا با من تماس بگیرید تا کامل شما رو راهنمایی کن.

تمام مطالب سایت به روز میباشد( آخرین به روز رسانی شهریور 1393)

انواع ویزای چین-ویزای تحصیلی

سلام به همه چین دوست ها!!!!

دراین قسمت در مورد نحوه گرفتن ویزای دانشجویی کشور چین براتون مفصل توضیح میدم.

همه ما میدونیم که برای رفتن به هر کشوری ، باید ویزای اون کشور رو بگیریم ، و برای هر کاری که میریم ، ویزای همون کار رو باید بگیریم .

مثلا اگه برای تحصیل میریم باید ویزای دانشجویی بگیریم و اگه برای تفریح میریم باید ویزای توریستی بگبربم واگه برای کار میریم ، باید ویزای کار بگیریم تا آخر ........

دوستانی که قصد اومدن به چین رو دارن و دانشجو نیستند برای گرفتن ویزا (از هر نوعی)به من میل
بزنن و یا تماس بگیرند تامن اطلاعات کاملی در اختیارشون بذارم و خودم در اینجا و دوستانم در ایران کمکشون کنیم.(نگران چیزی نباشید)

انواع ویزای چین رو من براتون مستقیم از سایت سفارت چین در قسمت پایین قرار دادم.

Chinese Visa

Visa Types

Chinese visas fall into four type

diplomatic visa, courtesy visa, service visa and ordinary visa. Ordinary visas are
:further divided into the following categories

Tourist Visa (L Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for a short stay for tourism purpose, family visit or other personal affairs

Business Visa (F Visa) is issued to a foreign citizen who is invited to China for a visit, research, lecture, business, exchanges in the fields of science, technology or culture, advanced study, or internship for a period of no more than 6 months.

Student Visa (X Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of study, advanced study or internship for a period of more than 6 months.

Work Visa (Z Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of commercial performances or academic exchanges, and to his/her accompanying spouse and minor children.

Crew Visa (C Visa) is issued to a crew member of an international train, airliner or vessel who is a foreign citizen and comes to China for business.

Journalist Visa (J-1, J-2 Visa)

J-1 Visa is issued to a resident foreign journalist in China and his/her accompanying spouse and minor children.

J-2 Visa is issued to a foreign journalist who visits China for temporary news coverage.

Transit Visa (G Visa) is issued to a foreign citizen who is to transit through China on his/her way to a third country or region and will stay at a Chinese airport for more than 24 hours or need to leave the airport.

Permanent Resident Visa (D Visa) is issued to a foreign citizen who has been authorized to reside permanently in China

برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور چین شما باید حتما ویزای دانشجویی بگیرین(نوع x) ویا (student visa)، مثلا اگر کسی ویزای توریستی داشته باشد امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های چین را نخواهد داشت.

برای گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین شما ابتدا باید از یکی از دانشگا هها و یا مراکز آموزشی در چین پذیرش تحصیلی بگیرید حالا چه در یک دوره زبان چه در دانشگاه .

وقتی این نامه پذیرش رو گرفتین و خیالتون راحت شد , برای اومدن به چین اقدام میکنید .

برای ویزای دانشجویی چین به چه مدارکی نیاز داریم ؟

1- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی از دانشگاه(اصل پذیرش به زبان انگلیسی- چینی و فرم تکمیل شده ویزا از چین)

3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)که شما باید suplementary form رو هم پر کنید.

4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

5- فرم تایید شده پزشکی (گواهی سلامت مهر شده از سمت پزشک-به همراه مدارک پزشکی)

6- 100 دلار هزینه ویزای دانشجویی(عادی)

بعد از تقریبا 4 روز کاری ویزای شما آماده هست که به همراه فیش پرداختی روزی که باید برای گرفتن گذرنامه برید به سفارت مراجعه کرده و پاسپورت و ویزاتونو دریافت میکنید.بلافاصله بعدشم بلیط چین رو میخرید و دیگه ان شاالله مسافر چین میشید.

ویزای اولیه شما 3 ماه فرصت داره(یعنی در طول 3 ماه میتونید برای اومدن به چین اقدام کنید).ویزای دانشجویی multiple هست (یعنی n بار میتونید به کشور چین ورود و یا خروج داشته باشید)که وقتی اومدید اینجا و با هم به اداره اتباع خارجی رفتیم و ویزای یکساله گرفتید,این داستان قابل اجراست.(نگران چیزی نباشید من کنارتون هستم)

دوستان خوبم ویزای دانشجویی فقط برای درس خوندن هست و با این ویزا نمیشه اینجا کار کنید .

ویزای دانشجویی برای کسانی که متاهل هستند :

کسانی که متاهل هستند میتونند برای همسر و فرزندانشان ویزای همراه بگیرند ، دوستان دقت کنید که ویزای همراه فقط برای بستگان درجه یک صادر میشه ( فقط همسر و فرزندان ) .(برای این کار هم باید از دانشگاه دعوتنامه دریافت کتید و با اون برای ویزا اقدام کنید.)

در این مورد باید بگم که تا قبل از شهریور ۹۲ به اعضای خانواده ویزای توریستی میدادن و شما اون رو هر سه ماه اینجا تمدید میکردید با ۱۶۰ یوان!!!

از شهریور ۹۲ به اینور قانون جدید گذاشتن و از همون ایران برای اعضا خانواده ویزای اس وان
s1میدن که ۶ ماه اعتبار داره و پس از اومدن فقط یک بار نامه از دانشگاه میگیرید!!! تازه این نوع ویزا هم محدودیت خروج و ورود نداره و میتونید باهاش بیاین ایران و برگردید!!!

خوب دوستان این هم از مراحل گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین و هزینه اون ، امیدوارم که براتون مفید باشه .

من سعی کردم که از سیر تا پیازشو براتون بگم ، اگه کسی در مورد ویزا سوالی براش پیش اومد که من اینجا ننوشته بودم ایمیل بزنه و یا تماس بگیره تا کامل راهنماییش کنم.

راستی شما پس از اینکه اومدید هم باید ربید اداره ویزای شهر تون و اجازه اقامت یکساله بگیرید که هزینه اون الان در آذر ماه ۹۲ سالیانه ۴۰۰ یوان هست!!!

اینم به اون لیست هزینه هاتون اضافه کنید
یا علی

امیر

تجارت با چین و تخصص من

تجارت با امیر در چین

حوزه های کاری در این چند سال

1- خرید و واردات انواع گوشی سامسونگ و تبلت های لنوو
2- خرید و واردات انواع لپ تاب های ایسر و لنوو
3- مشاور خرید و واردات انواع قطعات موبایل
4- خرید و واردات انواع ذعال چوب ( باربیکیو و قلیان)
5- خرید و واردات انواع پودر بدنسازی
6- مشاور خریدو واردات ماشین آلات باطری سازی خودرو
7- مشاور خرید مواد اولیه تولید بنر تبلیغاتی
8- خرید و واردات انواع بنر تبلیغاتی و ملزومات تبلیغاتی
9- مشاور خرید و واردات دستگاه های چاپ ( زار - کونیکا )
10- مشاور خرید انواع مصالح ساختمانی ( از سرامیک کف تا.....)
11-و......

تخصص من در حوزه تجارت

1- دریافت ارز مبادلاتی برای کلیه کالاها در کوتاهترین زمان ممکن
2- انجام تشریفات گمرکی در چین و ایران در کوتاهترین زمان ممکن
3- حمل و نقل دریایی از هر بندری در چین با کمترین هزینه
4- ترانزیت کالا از بندر عباس به هر نفطه ایران با کمترین هزینه
5- دریافت نامه 121 گمرک در کوتاهترین زمان ممکن
6- بازرسی کالا و صدور گواهی بازرسی در هر نقطه از چین
و...

و مشاوره خرید و انجام کلیه امور تجاری در چین در تمام زمینه های ممکن

فکر کنید ... انتخاب محصول کنید.... تصمیم بگیرید .... و با من تماس بگیرید

نحوه ارتباط با من از طریق:

CELLPHONE:008615240244297
Education@irantochin.com
irantochin@gmail.com
viber number:09124583844
QQ NUMBER:2561016153

لطفا با من تماس بگیرید تا کامل شما رو راهنمایی کن.

Powered by Golha.IR services