کارخانه تولید ملزومات چاپ امیر در چین

کانال ما در تلگرام irantochinamir@

شرکت بازرگانی امیر در ایران

تحصیل,تجارت و سرمایه گذاری در چین

سلام به همه IranToChin دوست ها

نحوه ارتباط با من از طریق:

CELLPHONE:008615240244297
Education@irantochin.com
irantochin@gmail.com
viber number:09124583844
QQ NUMBER:2561016153
telegram number :008615240244297
what's app number: 008615240244297

لطفا با من تماس بگیرید تا کامل شما رو راهنمایی کن.

در همه زمینه ها در خدمت شما هستم.

تحصیلی - حقوقی - تجاری - توریستی - سرمایه گذاری - اقامت

یا علی مدد

تمام مطالب سایت بروز میباشد.

مراحل تشکیل پرونده دانشجویی در سفارت خانه و یا کنسول

سلام به دوستان دانشجو,

توی این قسمت میخوام در مورد تشکیل پرونده دانشجویی در خارج از کشور ( چین ) بنویسم .

ببینید دوستان خوبم ، همه شما ، هر زمانی که به هر کشور خارجی میرید برای ادامه تحصیل ، میبایست در اولین فرصت ممکن به محض اینکه تکلیفتون روشن شد و دانشجو شدین ، برید و در سفارت ایران در اون کشور در قسمت دانشجویی تشکیل پرونده بدین .

در چین هم به همین صورت هست ، شما هر زمان که انشاءلله به چین اومدین و در دانشگاه و یا کالج مورد نظرتون ثبت نام کردین ، بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده و صادر شد ، به سفارت ایران در پکن و یا شانگهای مراجعه و برای تشکیل پرونده دانشجویی اقدام کنید .

فراموش نشه که داشتن پرونده دانشجویی در سفارت ایران در کشوری که شما توش درس میخونید ، جهت ارزیابی مدرک تحصیلی شما در وزارت علوم ایران جز موارد ضروری هست یعنی اینکه ، بدون داشتن پرونده دانشجویی در سفارت ، مدرک شما رو وزارت علوم در ایران ارزیابی نمیکنه و یا تائید نمیکنه ، پس تشکیل پرونده را جدی بگیرید .

و از طرفی میتونید از یکسری تسهیلات دانشجویی در سفارت ایران استفاده کنید ، مثلا گرفتن معرفی نامه برای تخفیف بلیط دانشجویی ، یا اینکه تائید و ترجمه چیز دیگه ای- برگه عوارض خروج و یا تایید گواهی اشتغال به تحصیل جهت اخذ ارز دانشجویی!!!! .

این پرونده دانشجویی فقط تا زمانی که شما دانشجو باشید اعتبار داره ، و بعد از اتمام تحصیلتون اعتبار نداره و نمیتونید دیگه از تسهیلات و مزایای اون استفاده کنید ، هر چند همه بعد از تحصیل دیگه از اینجا میرن .

شرط تشکیل پرونده :

مهمترین شرط تشکیل پرونده دانشجویی در سفارت ایران در چین ، این هست که شما ویزای دانشجویی داشته باشید ، یعنی بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما از طرف دانشگاه صادر شد ، میتونید برای تشکیل پرونده اقدام کنید و همچنین در برخی موارد اصل گواهی اشتغال به تحصیل و از اون مهمتر ریز نمرات برای یک ترم تحصیلی واجب می باشد!.

مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده دانشجویی در سفارت ایران :

۱- چهار قطعه عکس

۲- اصل و تصویر کارت پایان خدمت ( این مختص آقایان هست و فقط اونهایی که کارت دارند )

۳- اصل و تصویر شناسنامه ، اگر متاهل هستین ، و شناسنامه شما هم توضیحات داره ، از همه صفحات یکسری کپی ببرید .

۴- اصل و تصویر کارت ملی .

۵- اصل و تصویر پاسپورت ، برای گرفتن کپی از پاسپورت نیازی به کپی همه صفحات نیست ، فقط صفحه ای که ویزای دانشجوئیتون توش هست ، صفحه مشخصات فردی ، صفحه ای که آخرین مهر خروج از ایران توش خورده ، صفحه ای که آخرین مهر ورود به چین توش خورده .

۶- اصل گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه ، فراموش نشود که برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل به دانشگاه بگید که موارد زیر رو در گواهیتون بنویسه :

نام رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ، طول دوره تحصیل ، تمام وقت و پاره وقت بودن دوره تحصیلتون هم توش نوشته شده باشه . دقت کنید که هر 6 ماه یکبار این گواهی را از دانشگاه بگیرید و ببرید تحویل سفارت بدین تا بذارند توی پروندتون .

۷- تکمیل پرسشنامه تشکیل پرونده دانشجویی

۸- تکمیل پرسشنامه مشخصات فردی

نکته : فرم پرسشنامه تشکیل پرونده دانشجویی و فرم پرسشنامه مشخصات فردی ، در سفارت موجود میباشد .

البته در بسیاری از موارد کنسول به شما میگه تا ریز نمرات رو نیارید پرونده تشکیل نمیشه!بنابر این نیازی به رفتن در ترم اول نیست!
اما اگر شما نیاز دارید که نامه اشتغال به تحصیلتون تایید بشه کافیه اون رو به همراه یک قطعه عکس و کپی صفحه ویزای تحصیلی یکسالتون به کنسول ارسال کنید.دوستان کنسولی نامه رو تایید و به آدرس مورد نظر شما خواهند فرستاد!(با کمال تشکر از دوستان)

یا علی

امیر

تجارت با چین و تخصص من

تجارت با امیر در چین

حوزه های کاری در این چند سال

1- خرید و واردات انواع گوشی سامسونگ و تبلت های لنوو
2- خرید و واردات انواع لپ تاب های ایسر و لنوو
3- مشاور خرید و واردات انواع قطعات موبایل
4- خرید و واردات انواع ذعال چوب ( باربیکیو و قلیان)
5- خرید و واردات انواع پودر بدنسازی
6- مشاور خریدو واردات ماشین آلات باطری سازی خودرو
7- مشاور خرید مواد اولیه تولید بنر تبلیغاتی
8- خرید و واردات انواع بنر تبلیغاتی و ملزومات تبلیغاتی
9- مشاور خرید و واردات دستگاه های چاپ ( زار - کونیکا )
10- مشاور خرید انواع مصالح ساختمانی ( از سرامیک کف تا.....)
11-و......

تخصص من در حوزه تجارت

1- دریافت ارز مبادلاتی برای کلیه کالاها در کوتاهترین زمان ممکن
2- انجام تشریفات گمرکی در چین و ایران در کوتاهترین زمان ممکن
3- حمل و نقل دریایی از هر بندری در چین با کمترین هزینه
4- ترانزیت کالا از بندر عباس به هر نفطه ایران با کمترین هزینه
5- دریافت نامه 121 گمرک در کوتاهترین زمان ممکن
6- بازرسی کالا و صدور گواهی بازرسی در هر نقطه از چین
و...

و مشاوره خرید و انجام کلیه امور تجاری در چین در تمام زمینه های ممکن

فکر کنید ... انتخاب محصول کنید.... تصمیم بگیرید .... و با من تماس بگیرید

نحوه ارتباط با من از طریق:

CELLPHONE:008615240244297
Education@irantochin.com
irantochin@gmail.com
viber number:09124583844
QQ NUMBER:2561016153
telegram number :008615240244297
what's app number: 008615240244297

لطفا با من تماس بگیرید تا کامل شما رو راهنمایی کن.

در همه زمینه ها در خدمت شما هستم.

تحصیلی - حقوقی - تجاری - توریستی - سرمایه گذاری - اقامت

یا علی مدد

خورشید پارسیان

خورشید تجارت پارسیان ایده آل

عزیزان امیر و چین دوستان محترم

مژده مژده مژده

به لطف خدا و نظر مولا علی و کمک دوستان عزیز شرکت خورشید تجارت پارسیان ایده آل در ایران تاسیس گردید.

کلیه امور تجاری, خدماتی در حوزه واردات و صادرات چین از حوزه های فعالیت این مجموعه میباشد.

این شرکت با مدیر عاملی اینجانب افتخار دارد تا بهترین خدمات را برای شما در حوزه های مختلف ارائه نماید.

وب سایت مجموعه پارسیان: www.sunpersian.com

تلفن تماس: 021- 476232 ( 10 خط )

آدرس: تهران- میدان پونک - خیابان شهید رمضانی یا کوچه یکم - پلاک 26 - واحد 5 - طبقه سوم

کنار ما, دست در دستان ما بااطمینان قدم در راه تجارتی پرسود در چین بردارید.

ارائه شده توسط: طراحی سایت گلها